Vládce noci

Akce 2017

  1. 2.9.2017 Expedice Duchonka SK
  2. 5.7.2017 Výlet tibetek Lesovna
  3. 28.1.2017 Zimní výlet tibetek

2.9.2017 Expedice Duchonka SK

Jako každý rok jsme vyrazili s partou na Slovensko, tentokrát do tábora Duchonka. Byl kousek od Topoľčan a tudíž procházka na zříceninu Topoľčianského hradu byla hlavním cílem naší expedice. 

V sobotu dopoledne jsme vyrazili dle průvodce po krásné cestě přes louku. Průvodce psal, že to má být krásná, pohodová procházka cca 1,5 hod dlouhá. Krásná to byla, ale nikde se nepsalo o tom šíleném kopci dolů a nahoru. Někteří členové této procházky sice prskali, ale nakonec uznali, že ten hrad za to stál. 

                       

Zřícenina byla impozantní. Prolezli jsme tam úplně všechno. Poté jsme si zašli do hospůdky a rychlým tempem jsme se vraceli zpět do tábora. Tam už byl připraven tradiční sranda závod Tibeťák CUP 2017. Maličko unaveni jsme zvládli všechny záludné disciplíny. Večer dali večeři a těšili se na další den.

V neděli se konala špeciálna výstava Klubu tibetskej dogy. Posuzoval dlouholetý chovatel a znalec tibetských dog pan Wes McCrum z Irska. Přístup ke psům byl super, s každým se přivítal, pomazlil, prohmatal a posoudil. Výsledky byly ohromující. Za naší výpravu:

pes otevřená - Orion Nandari´s - V1, CAC, Víťaz špeciálnej výstavy, BOS (1/2)

pes otevřená - Caru Akim Vládce noci - V2, res.CAC (2/2)

pes šampionů - Azdar Kalsang stag - V3 (3/3)

fena mezitřída - Cassie Vládce noci - V1, CAC (1/3)

fena otevřená - Tara Gangkar - V1, CAC (1/7)

fena šampionů - Brittany Vládce noci - V1, CAC, Víťaz špeciálnej výstavy, BOB

Vládce noci - 3.místo Chovatelská skupina.

Cassie a Caru Akim si převzali poháry za Klubové Junior šampiony.

Orion Nandari´s   Caru Akim Vládce noci   Azdar Kalsang stag   Cassie Vládce noci   Tara Gangkar   Brittany Vládce noci   chovatelská skupina   Kluboví Junior šampioni