Vládce noci

Rok 2016

Události v roce 2016

31.12.2016 Silvestrovská procházka

Lepší zakončení roku 2016 jsme si nemohli přát - fotky zde .

 

11.12.2016 Výstavy a naše holky

Rok 2016 byl úspěšný, výpis všech výstav:

Tara Gangkar - stala se Klubovou junior šampionkou KTD CR, KTD SK, KCHMPP, Rakouskou Junior šampionkou, Slovenskou Junior šampionkou, Českou junior šampionkou a získala prestižní titul German Winner 2016, Middle East European Winner 2016 - výpis všech výstav a fotografie ZDE

Cassie Vládce noci - stala se ve svých 11ti měsících Rakouskou junior šampionkou a získala titul Middle East Junior Winner 2016, Víťaz mladých špeciálnej výstavy KTD SK - výpis všech výstav a fotografie ZDE

21.11.2016 Aktuality

Doplnili jsme informace do sekce "Jak jsme k tibeťákům přišli" - ZDE  

1.7.2016 Tara a zdravotní vyšetření

Nejlepší zprávy - Taruška má skvělé výsledky

DKK (HD) A, ED 0/0 a štítnou žlázu v pořádku

Potvrzení lékaře zde.

10.4.2016 CACIB Salzburg a obrovský úspěch Tary

V neděli jsme se s Tarou zúčastnili mezinárodní výstavy psů v rakouském Salzburgu. V kruhu posuzovala paní rozhodčí Gabriela Schrank, která Taře dala Výborná 1, Jugendbester a BOB !!! Čekali jsme pak do závěrečných soutěží. Skupinu FCI II. posuzoval německý rozhodčí Christopher Habig a Tara se mu moc líbila. Ve velké konkurenci s ostatními plemeny dal Taru na BIG FCI II. 4.místo ze všech!!!!!!!!!!!!! Mega úspěch a obrovská radost!!!!

 

25.3.2016 Velikonoce a setkání štěňátek "C"

Letošní Velikonoce byly v duchu návštěv a výletů. Na Velký pátek k nám na návštěvu přijela Cara a na Bílou sobotu jsme vyrazili na zámek Hluboká nad Vltavou s Cassie, Cairou, Corrou a Coreym. Čtěte dále a podívejte se na fotky zde.

 

19.3.2016 Klubová výstava KTD Slovensko

Vyrazili jsme na Slovensko do Krajného. V sobotu se tam konala klubová výstava Klubu Tibetskej dogy a posuzovala paní rozhodčí Simona Jemelková, specialistka na tibetská plemena. Celkem bylo přihlášeno 34 tibetských dog a my jsme dopadli bombasticky:

tř.dorostu pes Nandari´s Orion VN1 (syn našeho Irbise), tř. stredná pes Tashi Gangkar V1, CAC (bráška naší Tary), tř. otvorená pes Azdar Kalsang Stag V1, CAC (náš kamarád z vesnice), tř. šampionů pes Jamal Gonkhang V1, CAC, Klubový víťaz, BOS (otec naší Tary)

tř. dorostu fena Nandari´s Omniah Bodhi VN1 (dcera našeho Irbise), tř. mladých Tara Gangkar V1, CAJC, Klubový víťaz mladých, Junior BOB, tř. stredná Tonya Gangkar - V1, CAC, Klubový víťaz, BOB (sestra naší Tary).

Mnohokrát děkujeme za krásné posudky a nádherné ceny.

Orion   Omniah Bodhi   Tara

5.3.2016 Oblastní výstava psů a Orion

V Českých Budějovicích pořádalo Kynologické sdružení ČB oblastní výstavu psů. Super místo pro začínající vystavovatele k tréninku. Své první výstavy se ve svých 7mi měsících zúčastnil i Orionek, syn našeho Irbise. Získal od paní rozhodčí krásný posudek, známku Nadějná a musí potrénovat do příště handling. Je to velké štěně a má v kruhu stále radost.

 

1.3.2016 Přišly fotky dorostenkyně Ori 

Dostali jsme krásné fotky rošťáka Ori, Irbískovo dcery. Máme obrovskou radost, protože je to pořádná čertice a vymýšlí samé lumpárny. Alespoň se páníčkové nenudí :D 

 

8.2.2016 Návštěva otce štěňátek "C" Mitayu

Přijel se na své potomky podívat otec - Nandari´s Mitayu - fotky ZDE .

 

6.2.2016 Duocacib Brno - Arny Vládce noci

V únoru jsme se jeli podívat na mezinárodní výstavu psů v Brně. Byl tam přihlášen do třídy veteránů náš Arny Vládce noci. Oba dva dny získal Výborná 1, Best of veterans!!!!!

Arny se stal ČESKÝM VETERÁN ŠAMPION máme obrovskou radost!!!!! Bylo to moc milé setkání s Tiiou a Pilvi.

 

27.1.2016 Vrh "B" Vládce noci oslavil 6.narozeniny

Další lednové oslavy byly pro B štěňátka - všechno nejlepší přeje svým sourozencům Brittany!!!

 

14.1.2016 Vrh "A" Vládce noci oslavil 9.narozeniny

Čas letí, uplynulo 9 let od narození našich prvních štěňátek. Přejeme vám všem krásné narozeniny a spoustu dalších let!!!!

AKIM   ANGELO   ARNY

10.1.2016 Naše Aira oslavila 12.narozeniny!!!

Velkou radost máme z naší babičky Airy, slaví 12.narozeniny a je v plné síle a kráse!!! Přejeme si, aby tu s námi ještě pár let byla!!! Máme tě moc a moc rádi!!!

   

NOVINKY 2015 ZDE